Ons team

Mr. D.Y. Li

dyli

Advocaat/partner

D.Y. Li (Di Yung) studeerde rechten aan de Universiteit van Groningen en werd advocaat in 1999. Hij heeft uitgebreide ervaring in de juridische praktijk voor Chinese bedrijven en particulieren in Nederland en spreekt vloeiend Chinees (Mandarijn). Di Yung Li is de voorzitter van Inspraakorgaan Chinezen (IOC), een organisatie voor de bescherming van de belangen van de Chinese gemeenschap in Nederland.

E-mail: info@lichinaservice.nl

Mr. V.L. van Wieringen

van wieringen

Advocaat/partner

V.L. van Wieringen (Tijn) studeerde rechten in Nederland en de Verenigde Staten. Hij is advocaat sinds 1998. Al meer dan een decennium is de belangrijkste nadruk van zijn praktijk gericht op vreemdelingenrecht. Hij behandelde meer dan duizend zaken op dit gebied. Zowel persoonlijke als zakelijke kwesties zijn van belang in het vreemdelingenrecht. In de afgelopen jaren heeft hij samen met Li op succesvolle wijze juridische bijstand geleverd aan vele Chinese klanten op verschillende rechtsgebieden.

E-mail: info@lichinaservice.nl

Mr. D.M. Li

d m li

Belastingadviseur/financieel adviseur

D. M. Li (Di Mei) studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en is gespecialiseerd op het gebied van het Nederlandse belastingrecht. Hij werkt als financieel adviseur en heeft uitgebreide ervaring met financiële administratie, salarisadministratie, financieel jaarverslag opstellen en de Nederlandse fiscale wetgeving. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Chinees (Kantonees).

E-mail: info@lichinaservice.nl

drs. G. Zeng

g zeng

Financieel adviseur Advisor/Administrator

G. Zeng (Guang) studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit van Wetenschap en Technologie van China (USTC) en studeerde ook accountancy aan de Universiteit van Groningen. Hij werkt als financieel adviseur en heeft ruime ervaring in de financiële administratie, salarisadministratie, financieel jaarverslag opstellen en de Nederlandse fiscale wetgeving. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Chinees (Mandarijn).

E-mail: info@lichinaservice.nl

drs. F.J. van Dijk FB

f van dijk

Belastingadviseur

F.J. van Dijk (Freddy) studeerde fiscale economie aan de Universiteit van Groningen. Hij is een belastingadviseur sinds 1998. Hij is lid van de grootste Nederlandse organisatie van belastingadviseurs (Federatie Belastingadviseur). Al meer dan 10 jaar ligt de nadruk van zijn praktijk op fiscaal advies en fiscaal recht. Hij adviseert grote en kleine bedrijven over hoe je een optimale fiscale positie onder de Nederlandse fiscale wetgeving kunt verkrijgen. Hij heeft een uitgebreide ervaring met fiscale procedures in Nederland.

E-mail: info@lichinaservice.nl